Вівторок, 19.03.2024, 07:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
50
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Друзів: 0
sevama
Головна » Архів матеріалів
Осінь гаряче дихає в лице, а морозні ночі не надихають? Вам час навідатися до Національного музею літератури України, де щомісяця тривають Поетичні вікенди - цікаві зустрічі з поетами, які не тільки не зустрічалися у такому складі на одній сцені, а й давно є вашими улюбленими авторами.

Отже, кожного місяця у 3-у суботу ми будемо учасниками і слухачами виступів квартету поетів.

Локація - Музей літератури, Київ.

Величезна подяка за запрошення Chorna Liliya :)

Ідея - Лілія Чорна і Оксана Яблонська

Веде проект - Катерина Ляшевська

21 листопада


Валя Захабура, Костянтин Мордатенко і Svitlana Didukh Romanenko

19 грудня
Zaza Paualishvili і Tangata Rite, Остапко Микитюк
:)

Початок о 16-30
Завершення о 17-30.

Відкриття проекту - 19 вересня 2015 року
Локація Київ, вул. Богдана Хмельницького, 11 (м ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: sevama | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

Поетичні Вікенди

19 вересня 2015 року у Національному музеї літератури відкрився новий цикл зустрічей "Поетичні Вікенди". Запрограмували його письменниці Oksana Yablonska-Sevama і Chorna Liliya. Учасники поетичних вікендів чудово провели час під вірші і приємні несподіванки. Обговорили новини Форуму і Гогольфесту, згадували багатьох і особливо часто Mykhaylo Zharzhaylo Zaza Paualishvili Khrystyna Khalimonova Viktoriya Ostash. Учасник перших поетичних вікендів Yaroslaw Gadzinsky висловив надію виступити з Ніка Новікова, якій цього разу не вдалося до нас долучитися, на жаль. Лілія Черен чудово нас зустріла і ще й прочитала неймовірно цікаву історію про життя принцеси, а її афіша виявилася дуже вишуканою. Valya Zakha-Bura прекрасно виконувала пісні і вірші, яких я ще не чула. Ганна Осмоловська, з якою ми не бачилися кілька рокі ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: sevama | Дата: 20.09.2015 | Коментарі (0)

Ганна Осмоловська Yaroslaw Gadzinsky Valya Zakha-Bura і Володимир Осипенко відкривають щомісячні зустрічі з поетами у Національному Музеї Літератури України.

Друзі, у нас новий проект :)

Офіційна назва "Поетичні вікенди". Кожного місяця у 3-у суботу ми будемо учасниками і слухачами виступів 2-х поетів.

Локація - Музей літератури, Київ.

Величезна подяка за запрошення Chorna Liliya :)

На 19 вересня у нас запрошені поетичні несподіванки - ми запланували поетичний октопус - виступ чотирьох поетів, які вкрай рідко виступають на літературних вечорах. Це Валя Захабура, Ганна Осмоловська, Володимир Осипенко і Ярослав Гадзінський. З нетерпінням очікуємо на Ніку Новікову.

17 жовтня
Костянтин Мордатенко і Svitlana Didukh Romanenko

21 листопада
Остапко Микитюк і Valya Zakha-Bura

19 грудня
Zaza Paualishvili і Tangata Rite
:)

Початок о 16-30 < ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: sevama | Дата: 19.09.2015 | Коментарі (0)

Ракурс з пульту управління VII фестивалем ‪#‎Відкриті_Небеса‬ :)


На цій сцені нині колосально звучали усі учасники.


Володимир Пироженко першим з бардів виступав на фестивалі. Anna Bagriana виконала чудові вірші, які особливо нині по-новому звучать. Jurij Rudnicki заспівав хіт про патріотичну мяву, який тут же підхопили слухачі, вигукуючи "ой, класно!". Oksana Shafarevych щоразу звучить особливо і виконує лірику з ноткою глибокої філософії. Бик Олексій виконав пісні, які звучать у наших серцях, Ivan Sergijenko окрім своїх віршів, навів чудовий переклад з російської і показав мовну та змістєву відмінність мов, Olena Maksymenko поділилася свіжими спогадами з фронту, трансльованими у вірші. Соліст гурту Ворождень Oleksandr Naumenko звучав особливо сильно, як і усі виконавці. Сашко Лірник ще й чудово акапельно співає, і розказує серйозні казки. Valya Zakha-Bura прекрасно поєднала вірші і пісні ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: sevama | Дата: 15.08.2015 | Коментарі (29)

Фестиваль авторської пісні та поезії фестиваль "ВІДКРИТІ НЕБЕСА" завжди довгоочікуваний і затишний. Тут збираються митці та аматори співаної поезії та читаної, барди та музиканти з усієї України. На фестивалі дружня атмосфера, яку вносять організатори фестивалю кобзар, бард, поет Едуард Драч та радіоведучий і знаток поезії та пісні Микола Підгорний, та учасники фестивалю - митці і аматори.

Особливістю фестивалю "ВІДКРИТІ НЕБЕСА" є проведення його на свіжому повітрі, адже в час натхнення відкриваються небеса. Найулюбленішим місцем фестивалю став ресторан "Очеретяний кіт", що на Гідропарку.

Цьогоріч УЧАСНИКАМИ є:

ПОЕТИ

Анна Багряна, Валя Заха-Бура, Олег Короташ, Катерина Ляшевська, Олена Максименко, Іван Малкович, Алла Миколаєнко, Володимир Осипенко, Злата-Зоряна Паламарчук, Сергій Пантюк, Артем Полежака, Олег Романенко, Іолана Тимочко, Євгенка Чугуй, Оксана Шафаревич, Оксан ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: sevama | Дата: 04.08.2015 | Коментарі (0)

11-й Sevama fest збирає друзів :)

Учасники - музиканти, барди, поети

Локація - Київ, Московський проспект 13-В, ресторан "Укроп"

Друзі, дуже символічно, що наш 11-й Sevama fest буде у ресторані "Укроп", адже Sevama народилася 23 травня у день Героїв і ми з вами уже давно укропи)

Отже, зустрічаємося 31 травня о 18-00 в ресторані "Укроп" на Московському проспекті 13-в. Це неподалік від станції метро "Петрівка", дуже зручно добиратися.

Зголошуйтеся для резервування столиків :)

Учасники /список сформований/

АВТОРИ і ВИКОНАВЦІ ПОЕТИЧНИХ ТВОРІВ: Алла Миколаєнко, Анатель Клименко, Богдана Матіяш, Валентин Лученко, Вано Крюгер, Вікторія Осташ, Володимир Осипенко, Гєник Бєляков, Заза Пауалішвілі, Іван Сергієнко, Іванна Стеф'юк, Іолана Ти ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: sevama | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (5)

15 лютого, о 15.00 у верхній залі видавництва "Смолоскип" розпочнеться Всеукраїнський поетичний мега-марафон «Віршень-2015» (в минулому «Сліва-фест»). Участь беруть багато творчих та цікавих людей.

Заплановано благодійну лотерею, кошти з якої підуть на відродження українського Донбасу. Також відбудеться збір книжок для дітей Луганщини та Донеччини.

До участі у "Віршні" запрошені поети і музики: Іван Андрусяк, Брати Капранови, Григорій Вагапов (лідер гурту "Вперше чую"), Сергій Василюк (лідер гурту "Тінь Сонця"), Тетяна Винник, Володимир Германов, Олена Гетьманець, Борис Гуменюк, Світлана Дідух-Романенко, Едуард Драч (гурт "Рутенія"), Артем Занора, Олег Короташ, Олег Коцарев, Еміль Крупник, Вано Крюгер, Дмитро Лінартович, Григорій Лук'яненко (гурт "Рутенія"), Микита Лунін, Катерина Лящевська, Алла Миколаєнко, Кост ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: sevama | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

ілюстрація клікабельна, при натисканні на неї, відкривається сторінка групи конкурсу у фейсбуці

Війна перекочувала із Землі на Небо. Чисте Небо = чиста Земля = Мир, спокій. У соцмережі Фейсбук є група Чисте Небо (твори про війну) для конкурсу творів про війну. Чим більше ми будемо писати про війну, тим скоріше позбудемося її і знайдемо гіпотетичні важелі для повернення миру. Чим більше писатимемо про мир, тим скорше він повернеться.

На конкурс від 1 автора приймаємо до 5 творів (вірші, коротка проза), чорно-біле фото автора і 5 речень про себе, викладаєте у групі конкурсу / у +файл.

Або надсилаєте у групу через електронну пошту clean.sky@groups.facebook.com

Найкращі твори будуть зачитані авторами. Обирати найкращі твори будуть учасники групи шляхом голосування.

Конкурс організовує літоб’єднання Sevama

Переглядів: 724 | Додав: sevama | Дата: 25.01.2015 | Коментарі (0)

ілюстрація клікабельна - при її натисканні відкривається сторінка конкурсу на фейсбуку

Літоб'єднання Sevama традиційно веде кілька конкурсів. Рідко яка людина байдужа до моря, рідко хто не любив. Тож цей конкурс "Аморе-море" має на меті створення звукового cd із поезіями, прозовими історіями та музичними творами про море та любов у різних її проявах.

Проводимо одночасно 4 конкурси по відбору творів (1-поезія, 2-історії, 3-музика, пісні; 4-декламація фінальних творів) про море і любов і твори-фіналісти у виконанні відібраних декламаторів (якщо автор не вимовляє всі букви) записуємо на диск.

На конкурс до кожного текстового твору подавати одразу два файли - текстовий (пісні) і диктофонний запис. Диктофон є на кожній мобілці. Автор подає 10 конкурсних творів. Кожен твір (текст і фонограма) у назві має прізвище авто ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: sevama | Дата: 24.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »
Сайт управляється системою uCozCopyleft Sevama © 2007-2024
Економічна освіта