Субота, 20.04.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
50
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Друзів: 0
sevama
Головна » 2015 » Серпень » 15 » 15 серпня 2015 року - Відкрились Небеса у Києві
18:39
15 серпня 2015 року - Відкрились Небеса у Києві
Ракурс з пульту управління VII фестивалем ‪#‎Відкриті_Небеса‬ :)


На цій сцені нині колосально звучали усі учасники.


Володимир Пироженко першим з бардів виступав на фестивалі. Anna Bagriana виконала чудові вірші, які особливо нині по-новому звучать. Jurij Rudnicki заспівав хіт про патріотичну мяву, який тут же підхопили слухачі, вигукуючи "ой, класно!". Oksana Shafarevych щоразу звучить особливо і виконує лірику з ноткою глибокої філософії. Бик Олексій виконав пісні, які звучать у наших серцях, Ivan Sergijenko окрім своїх віршів, навів чудовий переклад з російської і показав мовну та змістєву відмінність мов, Olena Maksymenko поділилася свіжими спогадами з фронту, трансльованими у вірші. Соліст гурту Ворождень Oleksandr Naumenko звучав особливо сильно, як і усі виконавці. Сашко Лірник ще й чудово акапельно співає, і розказує серйозні казки. Valya Zakha-Bura прекрасно поєднала вірші і пісні.
Борис Гуменюк верлібрами розказував історії з фронту, Alla Mykolayenko виконала свої філософські вірші. Неймовірно насичено звучав Анатолій Сухий після якого виконувала ніжну лірику Evgenka Chuguy .


Постійним учасником фестивалю є Олег Король, який із Григорій Лук'яненко сильно виконав колискові пісні для дорослих. Artem Polezhaka "подер на клапті" своїми хоку та віршами. Мольфар Oleh Korotash читав пророчу поезію 2011 року, яка вже майже збулася. Юрій Строкань стильно виступив з подвійною місією поета і барда і заохотив вчити українську мову). Анатель Клименко, рідкісна гостя фестивалів, а її поезія щоразу сприймається інакше.


Хвиля релаксу від автора з музичним прізвищем Oleksandr Muzyka і Serhiy Shyshkin -молодший органічно звучала на фестивалі. Igor Zhuk, не тільки харизматичний бард, а ще й прекрасний фотограф. Oleh Romanenko потішив нас філологічно-ніжними поетичними знахідками.
Сергій Шишкін потужно виконав блюз, а Василь Карапулько додав саксофонічної тональності. Olesya Naydiuk звучала особливо ніжно, а продовжив виступ бардів Анатолій Рибін. Nelia Franchuk звучала особливо не тільки тому, що вперше виконувала свою пісню на мій вірш "Не одразу", а й тому, що її звучання особливо щемне.. Вели фестиваль його організатори поет, кобзар, бард Eduard Drach і я - поетеса Oksana Yablonska-Sevama. Мій виступ фестиваль відкрив, а виступ Едуарда Драча традиційно завершував.


Приємно, що виступами учасників були задоволені не лише слухачі із ближніх столиків, а із віддалених. Була прекрасна атмосфера, акустика.


Я безмежно щаслива від зустрічі із друзями, від колосального заряду енергії, чудових творів, манери подання - так, ми ростемо, мужніємо і вдосконалюємося. Серед нас учасники бойових дій, волонтери і репортери та транслейтори, серед нас Мольфар і провидці, ми бережемо Слово і уміння ним орудувати і дуже тішимося, коли збирається громада слухачів для спільної радості від спілкування. Цього разу серед слухачів були наші друзі Julia Sokolyuk , Maria Burmaka , Ірен Роздобудько, мама Валі Захабури, і ще багато добрих і вдячних людей, які на фестивалі зібрали кошти для поранених бійців у шпиталь.


Фестиваль "Відкриті небеса" продовжився спілкуванням, харчуванням, співами рідкісних і давніх пісень, які закодовані у генетичній пам'яті.


Щира подяка за гостинність арт-кафе "Очеретяний кіт" на гідропарку, Едуарду Драчу за ідею і збір таких дорогих серцю друзів.


Фестиваль стрімився фотографіями Roman Vlasyuk, Анатель Клименко, Ігоря Жука, Юрія Строканя, Євгенки Чугуй, Анна Павлик, відеозйомкою Оксани Шафаревич, Дмитра Гончара і я з нетерпінням чекаю на фото-відео-спогади. Для усіх фоторепортерів свій звіт я подала в порядку виступів учасників.


Фото і відео прошу викладати на сторінку фестивалю https://www.facebook.com/vidkrytinebesa/posts/1656441524578491


Особлива подяка за афішу Роману Власюку, за звуковий супровід і режисуру Сергієві Семеніхіну і Григорію Лук'яненку.


Оксана Яблонська, 15 серпня 2015.


Фто і відео додаватиму у коментарі під цією новиною, ласкаво прошу до перегляду :)

Переглядів: 446 | Додав: sevama | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 291 2 3 »
29 sevama  
0
відеоканал фестивалю https://www.youtube.com/user....sort=dd

28 sevama  
0

27 sevama  
0

26 sevama  
0
26 - Анатолій Рибін

25 sevama  
0

24 sevama  
0

23 sevama  
0

22 sevama  
0

21 sevama  
0

20 sevama  
0

1-10 11-20 21-29
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт управляється системою uCozCopyleft Sevama © 2007-2024
Економічна освіта