ПРОСТІ СЛОВА ТВОЇ
|
|
Asperanso | Дата: Субота, 21.04.2012, 01:24 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ПРОСТІ СЛОВА ТВОЇ
Тихенько, ніжно так, спускались мов би з Божих щік… Краплинки життєдайного, священного дощу Лунали громом в небі крики блискавиці А ми стояли…
А ми стояли на нічнім, легкім, морськім причалі Мовчали, слухаючи спів знервованих Знервованих холодною негодою Птахів
Та споглядали, як до долу ніжно, як отець коханий Вкладав дерева отчим співом буревій Дивився я в твої бездонні очі І мовчки…
І мовчки болісно, мов дикий, ранений стрілою звір В палке багряне, рідне серденько Стікаючий рікою крові Волав тобі!
Твої бездонні карі очі, що заглядають в далечінь Так кличуть манять в темну ніч Співають пісню серцю Милу.
Люблю тебе моє кохання, моя ти вранішня зоря Буду вовік співать тобі свої пісні Що линуть Божим птахом На світанні!
О не мовчи, скажи одне хоч тепле, рідне слово Прошу тебе о не мовчи, будь ласка Зрони хоч звук із вуст Своїх.
|
|
| |
Анатель | Дата: Субота, 21.04.2012, 02:06 | Повідомлення # 2 |
редактор
Група: Модератори
| Ну от, написала Вашому віршу дифірамб, і десь його змило))) Але коротко повторити таки не полінуюсь - дуже сподобався вірш - емоційно, образи гарні, дуже по-своєму, такі речі цікаво читати. Можливо, хтось знайде до чого прискіпуватись, але річ дійсно хороша, варта того, щоб бути прочитаною.
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
Оксанка | Дата: Субота, 21.04.2012, 03:03 | Повідомлення # 3 |
яблучко
Група: Администраторы
| а мені сподобалося більше про горобців - там більше щирості, тут більше зайвих слів.
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
лелека | Дата: Субота, 21.04.2012, 12:33 | Повідомлення # 4 |
пуп'янок
Група: Модератори
| Анатель,
Я згідна з вами. В цьому вірші всі картини ясні і ніжні і не бачу тут нещирості. Бачу, що ви, шановний автроре, і надалі маєте бажання писати багато ніжних слів, але тут бачу ваше почуття справжньою любови; А от про горобців, то таки до мене ніяк не доходить, як вираз -кохання. Більше як жарт. Хочай , як кому. Комусь і ворони співають! Все залежить від власного почуття. Браво за вірш.
|
|
| |
Asperanso | Дата: Субота, 21.04.2012, 14:23 | Повідомлення # 5 |
брунька
Група: Користувачі
| Дякую
|
|
| |