|
|
|
Мій віршик...
| |
Анатель | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 12:17 | Повідомлення # 16 |
редактор
Група: Модератори
Статус: Offline
| Quote (Kak2s) .я особисто знаю людей, які через першу критику одразу закидали перо під стіл і навіть не пробували писати далі Значить тим людям не потрібно писати, в них інше призначення. Бо митець, коли то від Бога, просто не може не творити. Попри критику, попри нерозуміння. Банальний приклад - Катерина Білокур - художник, митець від Бога, яку не розуміли, не підтримували, лаяли не чужі, а найрідніші. І нічого - вона від того не кинула творчості, не розпорошувалась на відгавкування і ображання. А якщо людині не дано творити, але вона, скажімо, прекрасний бухгалтер, то від того, що її спинили у витрачанні часу на недолугі вірші, лише користь - бо той час для неї буде набагато потрібнішим для того, що вона дійсно вміє, і чим вона приносить користь собі та іншим. Не можуть же всі бути геніальними хірургами, чи кулінарами, то чому Ви вважаєте, що будь-хто може бути поетом? Поезія впливає на душі так, як добра їжа чи правильне лікування на тіло, тому поет повинен мати і дар, і чуття, і терпіння, і мудрість, і прагнення та здатність навчатись. А ображання на критику, різке несприйняття підказок та вважання себе генієм від народження - то від лукавого)))
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
Повідомлення відредагував Анатель - П`ятниця, 16.03.2012, 12:22 |
|
| |
Kak2s | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 17:12 | Повідомлення # 17 |
брунька
Група: Користувачі
| Анатель, Не факт!
|
|
| |
Анатель | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 17:29 | Повідомлення # 18 |
редактор
| Доведіть)))))
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
Kak2s | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 21:58 | Повідомлення # 19 |
брунька
| Анатель, Легко! - не діліть людей за професіями, бо професію собі обирає кожеш, а тут інша справа! І прикладів, кого критикували, можете не наводити, кожна людина особистість і кожа людина сприймає світ по-своєму, якби було інакше - він не був би такий цікавий!
|
|
| |
Анатель | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 22:34 | Повідомлення # 20 |
редактор
| Чекайте, чекайте, я не про професії, які обираються людьми, я про дар і покликання. І в жодному разі не про те, що хтось особистість, а хтось ні. Але уявіть, що людина, котра не має математичних та бухгалтерських здібностей, раптом почне займатись плануванням бюджету держави, от 2+2 додає з калькулятором, а захотіла керувати фінансами країни, на Ваш погляд - це добре, хай керує, вона ж особистість, в неї своє бачення; чи людина, що не має таланту лікаря, йде займається медициною, невірно ставить діагнози, призначає неправильне лікування - то теж - своє бачення, не чіпайте, бо без таких лікарів не цікаво? Якщо Ви так вважаєте, то мені просто більше нічого сказати, якщо ж ні, то, виходить, мистецтво, на Вашу думку, щось менш вартісне, ніж гроші, скажімо, чи фізичне здоров"я, і мені знову нічого сказати...
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
Анатель | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 22:36 | Повідомлення # 21 |
редактор
| До речі, Ви так і не довели своєї гіпотези, про то, шо сказане мною- "не факт", а просто вихлюпнули склянку, нічим, таки, не підкріплених емоцій)))
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
Kak2s | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 22:45 | Повідомлення # 22 |
брунька
| Анатель, Ну, де ж тут емоції? Я просто кажу про те, що людина, яка щось робить не так повинна сама це зрозуміти!Quote (Анатель) виходить, мистецтво, на Вашу думку, щось менш вартісне, ніж гроші, скажімо, чи фізичне здоров"я, і мені знову нічого сказати... Чесно? - Ви впали в моїх очах - порівнювати мистецтво з грошима, це - низько! Як так можна, скільки матеріалізму, а у віршах шукають душу....гроші почнуть скоро шукати!
|
|
| |
Анатель | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 23:28 | Повідомлення # 23 |
редактор
| Quote (Kak2s) Ну, де ж тут емоції - а де Ваші обіцяні доводи?)))))
Quote (Kak2s) Ви впали в моїх очах ...і навіть не забилася))) бо не порівнюю, а кажу, що для мене мистецтво таки вище грошей, і про то я Вам намагаюсь втовкмачити, бо, з огляду на Ваші дописи, Ви до мистецтва взагалі ставитесь жартома - типу, "хай кожен бажаючий пише, лажаючи, бо то його бачення світу". А я Вам кажу - талант - то дар, дар, якщо він є, потрібно розвивати і шліфувати, якщо його нема - не тратити марно сили і займатись тим, до чого є тяма. а Ви мені "порівнюєте з грошима..." я порівнюю матеріальний і духовний світи, і кажу про важливість кожного з них.
Quote (Kak2s) Як так можна, скільки матеріалізму, а у віршах шукають душу - вибачте, але навіть поети мають тіло, більше того, відкрию Вам страшну таємницю - вони їдять, п"ють, і навіть одягаються, тому нішо матеріальне їм не чуже, а, по сім, не варто аж так сахатись матеріального))))))) Отож, в матеріальному я шукаю матеріал, у мистецтві - душу, але все взаємопов"язане і взаємопорівнюване, якщо фантазія і розум не обмежені і не зашорені)))) ...але з Вами мені, здається, таки, нема більше про що говорити, бо Ви бачите в моїх словах лише те, що хочете бачити, не звертаючи увагу на то, шо я насправді кажу, з того роблю висновок, що Ви прекрасно можете поспілкуватись самі з собою, а я не витрачатиму марно час на лупання цієї скали)))
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
Повідомлення відредагував Анатель - П`ятниця, 16.03.2012, 23:51 |
|
| |
Kak2s | Дата: Субота, 17.03.2012, 00:52 | Повідомлення # 24 |
брунька
| Quote (Анатель) - а де Ваші обіцяні доводи?))))) - а хто обіцяв щось доводити? Я сказав, що не факт, а не неможливо!
Quote (Анатель) і про то я Вам намагаюсь втовкмачити - от тут вже Ваші емоції!
Quote (Анатель) відкрию Вам страшну таємницю - вони їдять, п"ють, і навіть одягаються, - ого...це ж відколи?
Quote (Анатель) бо Ви бачите в моїх словах лише те, що хочете бачити - та не сказав би і Вам не раджу так вважати! знаєте? - вся проблема в тому, що на форумі Ви не можете почути, тільки прочитати! Можливо в мене і трошки своє і по своєму оригінальне мислення, але повірте, що вдумався в кожне слово, і кожне повідомлення (в тому числі і дане) пишу з посмішкою, але не з іронії, а просто від задоволення від спілкування з Вами, з людиною, яка твердо знає, що каже! Quote (Анатель) .але з Вами мені, здається, таки, нема більше про що говорити - я ж не можу Вас змусити! Хоча не хотів би залишити про себе поганої думки!
|
|
| |
|
|