Оксанка | Дата: П`ятниця, 23.12.2011, 18:54 | Повідомлення # 1 |
яблучко
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Літня ягодка, народилася 19 червня 1984 року. Покоління дітей Чорнобиля, від надміру радиації, мабуть, і надмірний творчий потенціал з надмірною долею лінощів його реалізувати. А ще та криворізька екологія.... Зрештою, все сприяє тому, щоб йти проти течиї, тобто власною дорогою. Не у медичний, а у лінгвістичний - серед іншого. Звідти й диплом з германістики, хоч міг бути з організації охорони здоров'я. Дворічний стаж роботи в маленькій, але огогогого якій команді Мистецької Аґенції "Арт-Вертеп" у Дніпропетровську. Збірній солянці всіх видів діяльності там найбільше відповідала назва - директор з розвитку та співробітництва. Хоча інет мене більше знає як прес-секретаря )) І то правда, не видавати ж усім деталі корпоративних процесів. Отам живе моє серце! Нині, до жовтня 2009 року продовжую роботу менеджером культури, але вже за кордоном. В рамках програми фонду Роберта Боша займаюся презентацією української культури та мистецтва у Гамбурзі, Німеччина. На цьому приємному етапі запрошую всіх до співпраці, налагодження контактів та обміну ідеями!
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |