Неділя, 19.05.2024, 17:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | 32 Віршня - Літквест зі слемом - Форум | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Міні-чат
50
Друзі сайту
Статистика
sevama
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: oxigen, Анатель, tvank, Bab4ik  
Форум » ЦІКАВЕ Й КОРИСНЕ » ЗУСТРІЧІ В РЕАЛІ :) » 32 Віршня - Літквест зі слемом (Sevama серед учасників квесту)
32 Віршня - Літквест зі слемом
ОксанкаДата: Понеділок, 02.04.2012, 08:33 | Повідомлення # 1
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
ВІРШЕНЬ завершився достойно - літературним квестом зі слемом.
До участі зголосилося багато творчо обдарованих хлопців та дівчат, однак погода внесла свої корективи і багато учасників захворіли на початок квесту.
За правилами із бажаючих формували команду із п'яти учасників і одного агента. Окрім того, були ще окремо агенти штабу. Спершу планували три команди, отже у штабі мали бути три агенти. Керували процедурою автор літквесту Сергій Пантюк і головний агент усього дійства Ілона Пікульська.
На підготовку сп(т)рави було трохи більше тижня, очікували погожих днів, та квітень-квєцєнь пшеплята: трохи зіми, трохи лята, як кажуть брати поляки. Тому нині, першого квітня у день всесвітньої брехні ми правдиво очікували сонця і вагалися щодо проведення квесту.
Велику агітаційну роботу провела Вікторія Осташ, виступаючи із ВІРШЕНЕВИМИ акціями у різних навчальних закладах Києва, Ілона Пікульська запросила Севаму долучитися до літквесту і Оксана Яблонська кинула клич серед севамівців та самостійних авторів.
Учасники літературного квесту зійшлися у спілку письменників України 32-го Віршня (першого квітня) на 15-ту. Оскільки їх виявилося значно менше, то сформували дві команди.
А зранку на 11ту туди ж зійшлися агенти на координаційну нараду і отримання точних завдань. Їхня місія була особливо важкою. На першому етапі агенти штабу мали закласти завдання для команд, які мали їх знайти і виконати. Найчастіше таким завданням було читання віршів. Далі агенти штабу мчали уперед на наступне місце зустрічі. "Мчали" звучить доволі голосно, враховуючи перекопані вулиці Києва. На наступних етапах агенти штабу мали передавати завдання агентам команд.
Уся ця процедура супроводжувалася фотографуванням. На одному із етапів команди мали не тільки читати вірші самі, а ще і закликати до цієї події перехожих. Враховувалася кількість загітованих перехожих до читання віршів. Згодом мені розказували, як американці читали вірші угорською, одна жінка читала Гете німецькою, багато перехожих читали свої вірші. Так вдалося поповнити ряди нашої команди, бо Заза не зміг прибути і його підмінила Настя Салміна. Відсутню із-за хвороби Катю Ляшевську замінила Анна Даник, яка напередодні зголосилася до участі, коли Катя ще була здорова і успішно виступила у севамівському проекті INKИ, а її партнерами по сцені були Володимир Осипенко і Олексій Бик.
До складу севамівської команди входили Владислав Молодід, Віталій Степаненко, Анна Даник, Настя Салміна, Богдан Кудряшов.
Впродовж квесту я телефонувала Ілоні із запитанням щодо часу фіналу, щоб зустріти команду на фінальному пункті - Контрактовій площі біля Сковороди, заплановано було спочатку на 18-ту. Потім виявилося, що квест скоротили на один пункт і початок фіналу перенесли на годину назад. Тож о 17-й з хвостиком я намотувала кола навколо Сковороди, було холодно, небо то чорніло від снігових хмар, то відкривалося сонцем. Перехожі уперто поспішали кудись. Із телефонної розмови я довідалася, що агенти похворіли, а саме вони мали бути журі на слемі, і я телефонувала наймобільнішим севамівцям в надії їхньої підтримки у журі. Нікого не вмовила, усі мали свої справи, а погода була мерзенна.
Нарешті мене гукнула Ілона, годинник на табло показував 17-48. Ми чекали наших учасників, Ілона показувала фото, які зазняли фотографи, гарні фото, до речі, скоро матимемо їх у ефірі :)
Коли прибули учасники, годинник на табло перестав існувати. Ура, севамівці прибули перші) Або я їх першими побачила :p :р Мене познайомили з новенькою учасницею команди - Настею Салміною. Надіюся, що пишу правильно. В разі чого, виправлю. На холоді пам'ять глючить, як у фотоакумуляторів.
А потім підійшли учасники із іншої команди, я їх уже бачила на фото, які показувала Ілона :)
Ми ще побалакали трохи, вибираючи місце слему, бо з усіх боків насувався сніг, вітер періщив і хотілося якогось прихистку. На жаль, ніхто поруч не торгував кавою/чаєм, а йти у кафе було небезпечно-не хочеться повертати назад, та й небезпечно. Наступного разу догадаюся узяти термос, якого на даний момент у мене нема...


Мрії збуваються ! :)
 
ОксанкаДата: Понеділок, 02.04.2012, 08:34 | Повідомлення # 2
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
Підійшли знайомі Слона - учасника команди, який здорово, до речі, читає вірші.
Я розпитала чи був хто учасником слему. Марина розказала про свій досвід у слемі в Івано-Франківську, де ніхто не мав виділятися нічим з-поміж іншим. Важили лише вірші і манера їх подання.
Мене вибрали у журі, я поклялася судити відсторонено, без врахування свого ставлення до учасників команд (а серед них багато моїх друзів).
Визначилися із системою оцінок - 5-тибальною і часом на виступ - 3 хвилини.
Прикинули, що будуть виступати по одному члену команди. Кинули жереб на сірниках.
Команда суперників почала першою.
Слон (Богдан Головшин) запитував нас, хто ми? і розказував хто він. Це наче була розмова-монолог, ми слухали захоплено і з цікавістю. Звісно, я поставила 5.
Найдж (Віталій Степаненко) дуже гарно розказав вірш про своїх бувших дружин із рожевими персами, а потім про собаку, яку Павлов носив на плечі. Трохи запнувся в кінці, розказував гарно, але собака проти дружин викликала дисонанс. Тож я поставила 4.5
Руденька дівчина, яка виявилася Лізою Скриповою, розказувала вірш "я - Боб", доволі філософський, але нічим не відмінний від інших чутих мною філософських творів, тож я поставила 4.
Анна Даник розказувала вірші природньо і на довершення сіла на мокрий постамент, бо шкварив уже сніго-дощ, тож я поставила 4.5 за сценічність.
Максим Меркулов гарно декламував на 5.
Влад Молодід прекрасно і життєрадісно розказав вірш про сучасників на 5.
Високий хлопець із дивним прізвищем Сайгайдак (здається Ігор) розказав вірш на 4 (а не пам'ятаю про що, на жаль).
Богдан Кудряшов жваво вистрибнув на постамент Сковороди і голосно прожив свого вірша, чудово декламуючи, на довершення сів на постамент і зі словами "упадеш на кровать (декламував російською), відкинувся на той мокрий постамент у самісіньку калюжу. Продовжував читати і грати роль - відмінне слемівське виконання на 5.
Поза командний виконавець (Руслан) виконав вірш про довір'я на 5.
Настя Салміна розказала три вірші на 4,5.
Марина Михайлюк виконувала твори у самісінький сніг, зате під парасолькою Влада, на 4.5.
Тоді Ліза Скрипова, яка з тої ж команди, що й Марина, попросилася почитати прозу поза чергою, вийшла на постамент і не змогла знайти твору, а дощосніг нас зганяв і проганяв, тоді Ілона вручила команді севами пляшку вина, а іншій команді коробку цукерок і ми рушили нарешті у трапезну грітися і спілкуватися.
Гарячий чай запаморочливо відігрів, ми наспілкувалися, перезнайомилися, позгадували, усі були жваві і щасливі...
Надіюся, що учасники допишуть свої враження.
Одразу прошу вибачення, якщо образила кого своїми характеристиками моїх відчуттів від виконання віршів. Мої враження суто суб'єктивні. Я уперше оцінювала слем. Хоча маю досвід оцінювати виконання на фестивалях та конкурсах.
Оскільки дощ розігнав нас зі слему і не встиг виступити ще один учасник від іншої команди, то позакомандний виступ я не враховую у загальний бал.
Мої оцінки для команд севама 23,5 бала, інша команда 23 бали.
Розрив у пів-бала називаю дружнім, тож друзям відправила смс-ку, що у слемі перемогла дружба. Однак Ілона має ще оцінити попередні конкурси :)
І надіюся на фото нашої команди. Досі я бачила більше фото іншої команди, чомусь...


Мрії збуваються ! :)
 
Bab4ikДата: Понеділок, 02.04.2012, 18:03 | Повідомлення # 3
пуп'янок
Група: Модератори
Повідомлень: 209
Статус: Offline
ойскокамногабукаф shok
 
tvankДата: Понеділок, 02.04.2012, 19:54 | Повідомлення # 4
редактор
Група: Модератори
Повідомлень: 46
Статус: Offline
ммммммм.... молодці! шкода, що мене не було(((
 
АнтонинаДата: Вівторок, 03.04.2012, 12:37 | Повідомлення # 5
брунька
Група: Модератори
Повідомлень: 33
Статус: Offline
Молодці!!! :)
 
Anna_DДата: Середа, 04.04.2012, 17:43 | Повідомлення # 6
брунька
Група: Модератори
Повідомлень: 27
Статус: Offline
Ось мої фото:
http://us.ua/712159/

пароль: sevama

Як розберуся з відео та сконвертую, то буде й відео)))
 
Bab4ikДата: Середа, 04.04.2012, 21:33 | Повідомлення # 7
пуп'янок
Група: Модератори
Повідомлень: 209
Статус: Offline
мерсі за фото good
 
ОксанкаДата: Четвер, 05.04.2012, 02:41 | Повідомлення # 8
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
good good good суперфото)
потім викладу частину тута)


Мрії збуваються ! :)
 
SemiaseДата: Четвер, 05.04.2012, 11:55 | Повідомлення # 9
брунька
Група: Друзі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
О, нарешті прочитала результати події, на яку потрапила як бонус-трек:)) було круто. І дощ був в тему. Навіть вірш написала під враженням:)

Ми читали вірші під дощем на майдані,
А здивовані люди все бігли повз нас.
Але ми були зовсім у іншому стані,
Хоч не мали трави і не пили пивас.

Крижаним парасольки притрушені цукром,
На який перевтілився з холоду дощ,
І за кожним читцем він повторював рухи,
Наче визнав цю площу найкращою з площ.

Хтось в калюжі лежав, наче дома у ванні,
Хтось кричав, що прекрасна ця сіра імла...
Ми читали вірші під дощем на майдані,
Для натхнення поетам не треба тепла.

З.І. Нє, ну я типу Салміна, але то не так важливо:)))
 
ОксанкаДата: Четвер, 05.04.2012, 13:01 | Повідомлення # 10
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
гарний віршик, житейський) головне, читаєш і пригадуєш як усе було)))
Quote (Semiase)
ну я типу Салміна

навіть дуже важливо)
розділила з командою ті незгоди погодні і не здалася на поталу дощу та снігу good виправляю ваше прізвище у репортажі)


Мрії збуваються ! :)
 
P@ramariboДата: П`ятниця, 06.04.2012, 02:56 | Повідомлення # 11
брунька
Група: Перевірені
Повідомлень: 29
Статус: Offline
Дякую всім учасникам цього дійства. ДУЖЕ сподобалось!

Додано (06.04.2012, 02:56)
---------------------------------------------
А ось невеликий "звіт" від мене про данну подію:
http://us.ua/716828/

Пароль - 1.


Повідомлення відредагував P@ramaribo - П`ятниця, 06.04.2012, 02:58
 
Bab4ikДата: Субота, 07.04.2012, 11:19 | Повідомлення # 12
пуп'янок
Група: Модератори
Повідомлень: 209
Статус: Offline
як казали у рекламі Макдональдса:
"Пара-па-па-пам, я це люблю -) "
 
ОксанкаДата: Неділя, 08.04.2012, 22:18 | Повідомлення # 13
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
http://ualit.org/?p=1874

Мрії збуваються ! :)
 
Форум » ЦІКАВЕ Й КОРИСНЕ » ЗУСТРІЧІ В РЕАЛІ :) » 32 Віршня - Літквест зі слемом (Sevama серед учасників квесту)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Сайт управляється системою uCozCopyleft Sevama © 2007-2024
Економічна освіта