12-13 травня Sevama fest восьмий :)
|
|
Оксанка | Дата: Неділя, 11.03.2012, 21:31 | Повідомлення # 1 |
яблучко
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Не за горами уже і восьмий Севама фест. Є дві думки щодо його локалізації: 1. у Києві 2. у Ірпіні
Які переваги цих місць?
1. Київ Водночас із нашим фестивалем, проходитиме фестиваль Київські Лаври. Багато наших учасників планують бути водночас і на Лаврах. Усі харчевні вивчені, облюбовані. Учасники, які приїжджають на один день, можуть легко добратися до вокзалу.
2. Ірпінь Є попередня домовленість про проведення фестивалю у буд. творчості письменників. Там недороге проживання, порівняно із київськими цінами. Гарна територія, природа, нова територія для мене і улюблена для багатьох. Є можливість виступити у кількох місцях і провести фестиваль впродовж двох днів. Є друзі, які нас чекають.
Недоліки:
Євро-2012 і можливі проблеми щодо поселення у Києві. Ймовірний холод при ночуванні, бо уже закінчиться опалювальний сезон. Але це характерне для усіх готелів. Потреба добиратися до Києва, щоб їхати додому.
проте маршрутки Ірпінь-Київ їздять регулярно і не дуже дорогі.
Тому прошу відповісти ДЕ вам зручно бути на восьмому Sevama fest? Бо пора уже готуватися і щось робити http://sevama.at.ua/forum/90-1320-1#4207
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Неділя, 11.03.2012, 22:24 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
Група: Модератори
| я на тому кінці Києва живу, з якого до Ірпіня - ближче, ніж до центру-) обираю Київ (все-таки інфраструктура, транспорт, при бажанні є куди заподітись до і після-), але не особливо то й проти іншого варіанту
|
|
| |
iva | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 08:17 | Повідомлення # 3 |
брунька
| Фестивалив ув Ірпіні на базі письменників 12 року тому, незабутньо Переваги в тім, що вночі фестиваль продовжується
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 21:12 | Повідомлення # 4 |
яблучко
| Quote (iva) Переваги в тім, що вночі фестиваль продовжується от, і мені оця думка мила. переважно орги залишаються "за бортом" поетичної ночі.. на ДНП ми їздили минулого року з ночівлею-мені сподобалося, хоч ніч була не дуже поетична, зате які незабутні спогади
|
|
| |
dreamscatchersv | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 23:35 | Повідомлення # 5 |
редактор
| Думаю, що організатори силою влади мусять визначити самі, аби народ вже знав, що фест буде там-то... Дуже хочу цього року втрапити на фест і докладу усіх зусиль! Я вже мельдую участь, якщо можна?)
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 23:37 | Повідомлення # 6 |
яблучко
| Quote (dreamscatchersv) Дуже хочу цього року втрапити на фест і докладу усіх зусиль! Я вже мельдую участь, якщо можна?) організатори спеціально розігрівають народ, аби йому нарешті захцянки, як перші зуби, прорізалися :)))) звісно можна, оце слово ділової людини
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 23:39 | Повідомлення # 7 |
яблучко
| Учасники : Оксана Яблонська Владислав Молодід Катруся Матвійко Ліна Абрамова Микола Ільків-Свидницький Оксана Шафаревич ........ запис триває)
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 14.03.2012, 00:31 | Повідомлення # 8 |
яблучко
| а що, як нам зібратися не 19-20, а 12-13 травня? це дає нам шанс не пересіктися із Київськими Лаврами, Рутенією фестом, днем Києва, Євро-2012 і ще застати студентів у межах Київщини
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 14.03.2012, 00:32 | Повідомлення # 9 |
яблучко
| готую листи з анкетками)
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Середа, 14.03.2012, 01:02 | Повідомлення # 10 |
пуп'янок
| Quote (Оксанка) а що, як нам зібратися не 19-20, а 12-13 травня? від зміни доданків...-) аби вихідні
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 14.03.2012, 01:30 | Повідомлення # 11 |
яблучко
| Quote (Bab4ik) від зміни доданків...-) змінюється-змінюється)))) від мене класний бонус)
|
|
| |
Анатель | Дата: Середа, 14.03.2012, 03:08 | Повідомлення # 12 |
редактор
| я за Київ))) хоча, погоджусь з більшістю))
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
Оксанка | Дата: Четвер, 15.03.2012, 01:22 | Повідомлення # 13 |
яблучко
| Quote (Анатель) я за Київ))) та ото я теж подумую про Київ. обставини складаються так, що треба бути мобільною у межах міста. і потім, захолодно ще з ночівлею, лахів забагато брати. у такі хвилини пригадую, як їздили на Гоголівку і спали ув одязі, бо було зимно.. поїдемо до Ірпеня улітку, там озеро є класне, відкриємо купальний сезон на севамі) напишемо твори про хлюп-хлюп і будемо там їх читати і хлюпати)))
|
|
| |
tvank | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 14:26 | Повідомлення # 14 |
редактор
| мені ліпше в києві, але це непринципово. хоча і теж збираюся на київські лаври, ними можу пожертвувати, якщо ви вирішете бути в ірпені. записуйте і мене.
|
|
| |
Оксанка | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 23:58 | Повідомлення # 15 |
яблучко
| tvank, Анатель, добренько, завтра постараюся узгодити зі спілкою)
|
|
| |