NOTTURNO (якби я був маленьким гобліном...)
|
|
krabat | Дата: Неділя, 29.01.2012, 18:41 | Повідомлення # 1 |
квіточка
Група: Модератори
Статус: Offline
| NOTTURNO (якби я був маленьким гобліном...) Крабат, 11.07.2011 року
якби я був маленьким гобліном... я б прокрадався до тебе в кімнату, у якій живуть тепер твої мрії і сни, коли ти ще спиш закутана в простирадло, згорнувшись тугим калачиком з перляку від вчорашньої грози, обхопивши руками м'якеньку подушку, як найдорожчу для тебе ляльку...
якби я був маленьким гобліном... я б проплескав маленькими п'ятами своїх босих ніг по паркету твоєї квартири подивитись, що то за чудо твої ванна і душ... я би став зачіпати твої мила, нюхати шампуні ...і пробувати на смак твої креми... дивитись у твої сріблені дзеркала і торкатись рушників із запахом свіжості ...
якби я був маленьким гобліном... я б відкрив дверцята старої шафи й став чіпати зелені шифони твоїх суконь ... стерті полотна джинсів, пальцем торкатись кашемірів твоїх пальт, порпатись безсоромно в шуфлядах, приміряти твоє взуття,тихо сміятись... бурмочучи щось під свій гоблінський ніс...
якби я був маленьким гобліном... я би став роздивлятись що там стоїть на полицях серед твоїх книг , знаєш, всі ті малозначущі дрібниці... і щось таки поцупив би до своєї кишені на згадку... може ангела з порцеляни а може керамічну фігурку мулатки...
якби я був маленьким гобліном... я підкрався до тебе сплячої і став роздивлятися твої вії на закритих очах, проколоті мочки вух... тривогу в кутиках губ... пальчики рук...а потім відважився б поцілувати ніготь на великому пальці ноги, що звільнилася від простирадла...
якби я був маленьким гобліном, я би зник за кілька секунд перед тим, як прокинешся ти щаслива від сну...після зливи...
http://www.youtube.com/watch?v=kYDknGsbLx0
|
|
| |
Лінутя | Дата: Неділя, 29.01.2012, 22:30 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
| Воно атмосферне.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 00:01 | Повідомлення # 3 |
яблучко
Група: Администраторы
|
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 00:48 | Повідомлення # 4 |
квіточка
| Quote (Лінутя) Воно атмосферне
залишились лиш спогади)Додано (29.01.2012, 23:48) --------------------------------------------- Оксанка,
все думаю...а може і варто було б прочитати те дітям)
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 01:14 | Повідомлення # 5 |
яблучко
| krabat, вітаю, Володю, ви навчилися відпускати свої твори) зберемо дітей. треба прикинути як і коли.
|
|
| |
marta | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 18:22 | Повідомлення # 6 |
пуп'янок
| Дуже цікаво читати... особливо під музику і так, щоб закінчення вірша збігалось з закінченням мелодії.
велич цієї таємниці у її простоті... бережи своє серце і серце іншого...
|
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 19:31 | Повідомлення # 7 |
квіточка
| Quote (marta) ... особливо під музику
хм...я не шукав такого співвідношення...але [i]спочатку була музика...і музика була...)[/i]
Повідомлення відредагував krabat - Понеділок, 30.01.2012, 19:32 |
|
| |
Руді | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 19:43 | Повідомлення # 8 |
брунька
| дуже чуттєво якось навіть по-ельфійськи...
|
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 19:49 | Повідомлення # 9 |
квіточка
| Quote (Руді) якось навіть по-ельфійськи...
Де в джерелах рік прозорих По долинах гір високих, Де купає небо зорі У ставках поміж осоки, В чорних мороках бездонних Стережуть свої постелі У дрімотті дна форелі... Де в глибинах напівсонних З їх очей течуть струмками Свіжі течії сльозами...
|
|
| |
Ляна | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 20:04 | Повідомлення # 10 |
брунька
| Quote (krabat) Де в джерелах рік прозорих По долинах гір високих, Де купає небо зорі У ставках поміж осоки, В чорних мороках бездонних Стережуть свої постелі У дрімотті дна форелі... Де в глибинах напівсонних З їх очей течуть струмками Свіжі течії сльозами... і окремий ґуд за вірш
Повідомлення відредагував Ляна - Понеділок, 30.01.2012, 20:05 |
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 20:17 | Повідомлення # 11 |
квіточка
| Quote (Ляна) і окремий ґуд за вірш
...Йдемо, знайдемо дитину! Щоб в чарівнім танці дивнім Закружляти в фуете, Бо у світі більше плачів, ніж ви знаєте про те...
|
|
| |
Ляна | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 20:20 | Повідомлення # 12 |
брунька
| Quote (krabat) Бо у світі більше плачів, ніж ви знаєте про те... не треба плакати, крабчику, що ся стало? чом смутний такий?
|
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 30.01.2012, 20:53 | Повідомлення # 13 |
квіточка
| Quote (Ляна) чом смутний такий?
ех, Ляно...казала моя баба-П'ятачиха : життє
|
|
| |
Лінутя | Дата: Вівторок, 31.01.2012, 00:26 | Повідомлення # 14 |
пуп'янок
| Quote (krabat) казала моя баба-П'ятачиха : життє ...раніше вміли висловлюватись лаконічніше і глибше...
|
|
| |
Оксанка | Дата: Вівторок, 31.01.2012, 00:26 | Повідомлення # 15 |
яблучко
| Quote (krabat) казала моя баба-П'ятачиха : життє а мій дідусь повторював - житіє святих і нечестивих...
|
|
| |