krabat | Дата: Вівторок, 24.01.2012, 21:41 | Повідомлення # 1 |
квіточка
Група: Модератори
Статус: Offline
| З Юрія Левітанського . Сон про поїзд, що відійшов. Крабат, 24.01.2012 року
Один і той же сон я бачу знову й знов: Як ніби не на тій я станції зійшов, Один серед зими від потягу відстав, А потяг той швидкий мене не зачекав. І хоч не стало сил, щоб бігти навздогін, Та відчуваю, що таки біжу за ним... І в замкнутих кругах переплетіння трас Землі коловорот, що обертає нас. Землі коловорот у обертах світів, В коловоротах рік, переїздів, мостів, Тих потягів, що нам назустріч гуркотять, І потягів, що вслід за нами в світ летять. Крім всього ще біда у тому, що не встиг: Той потяг лиш один між тисячі таких, Той потяг саме мій, бо я його обжив До світла над столом, до брижів вітражів. Там люблять, так на смерть, рубають просто з пліч, Там мова наче смерч, розпечена мов піч, Мені потрібен він, азарт його й запал, В тім потязі я свій вагон запам'ятав. Він в сажі і в диму, у кучугурах зим, Приречений життям я поєднатись з ним. Мене той вкриє сніг, засолодить той дим, Що став стрімким стовпом над всім життям моїм... І хоч не стало сил, щоб бігти навздогін, Та відчуваю, що таки біжу за ним... І в замкнутих кругах переплетіння трас Землі коловорот, що повертає нас.
|
|
| |
marta | Дата: Середа, 25.01.2012, 18:32 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
| на перехресті всіх стежинок і доріг там дім стоїть - твій вірний оберіг... там у криниці джерельная вода твоя душа там завжди молода дім не втікає не зникає не біжить і рік чи день годину кожну й мить чекає світить бо назавжди твій сповите тут народження надій і тихо смуток сховався у покров у домі тім живе твоя любов...
велич цієї таємниці у її простоті... бережи своє серце і серце іншого...
Повідомлення відредагував marta - Середа, 25.01.2012, 22:09 |
|
| |
krabat | Дата: Середа, 25.01.2012, 18:55 | Повідомлення # 3 |
квіточка
| Quote (marta) у домі тім живе твоя любов...
|
|
| |
кот | Дата: Середа, 15.02.2012, 18:39 | Повідомлення # 4 |
пуп'янок
| Стою на пероні, а поїзд відїхав, Лиш дощ вибива кілометри в вікно
|
|
| |