UA.com-2
|
|
Rudnicki | Дата: Субота, 21.01.2012, 14:50 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| UA.com-2
Україна народжувалася не раз Щоразу – у різний спосіб Завжди – з однаковим наслідком
Хмельниччина – Аборт, Чи то ампутація Без наркозу – і по живому
Доба Мазепи – Стимуляція пологів Як наслідок – викидень
УНР: недоколихані батьки – Недоношена дитина
УРСР – групове зґвалтування В особливо збоченій формі Ще й досі дехто кайфує Від того «садо-мазо»
ОУН-УПА: мертвонароджений плід Краще ніколи, ніж пізно (тут – хвилина мовчання)
24 серпня 91-го року – Кесарів розтин Ніхто не знає, Що робити з дитям
Осінь 2004-го – Дитя народилося міцним і здоровим, Та батьки умудрились Зіпхнути маля в сиротинець, Де ним зараз торгують Збоченці-педофіли
А ми все чекаємо, А ми сподіваємось Що Україна воскресне –
Як воскресає Кенні Мак-Кормік У кожній новій серії «Південного парку».
(1-2.02.2011)
Полонених не брати!
|
|
| |
vidok | Дата: Субота, 21.01.2012, 17:05 | Повідомлення # 2 |
квіточка
| Діагноз точний. Далі буде...
|
|
| |
Руді | Дата: Субота, 21.01.2012, 18:12 | Повідомлення # 3 |
брунька
| все дуже точно, окрім ОУН-УПА. Ну от не згодна цілком!!! Якби не ті хлопці і дівчата, ми б зараз були не такими мудрими і сміливими. Це не мертвонароджене дитя. Але то заувага не поетична, а взрушена моя радикальна позиція))) І я прекрасно розумію, ЩО ви мали на увазі. І все логічно, а душа не приймає...
|
|
| |
Rudnicki | Дата: Субота, 21.01.2012, 19:00 | Повідомлення # 4 |
брунька
| Люба Руді, я віддаю належне героїзму і самопосвяті упівців. Тільки от щобільше знайомлюся з цією темою, тим більше доходжу одного невтішного висновку. Так, ОУН і УПА були єдиними силами державницького спрямування на момент 1940-х років. Але те, як їхнє керівництво взялося за справу ще в 1930-ті, зумовило програш ледь не з самого початку. Ви хоча б згадайте ті розколи, або як вони тоді вирішували ідейні суперечки шляхом взаємного винищення. Про Бульбу-Боровця взагалі мовчу. Тому "дитя" і вийшло "мертвонародженим". Звичайно, нам легше про то все говорити, сидячи в теплих кабінетах, ніж їм тоді мерзнути в криївках. Але повірте, у мене нема жодної зловтіхи. Респект.
Полонених не брати!
|
|
| |