Привіт, любі севамівці ! :)
|
|
sevama | Дата: Субота, 10.12.2011, 01:10 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Переїзд у кінці року, як прихід колядників з іншої хати Українці здавна лічать восени курчат, а ми раннього грудня рушаємо в інтернетні мандри. Найнаполегливіші здолають цю подорож. Надіюся, що ними стане кожен із Вас От, і згодився наш сайт "Гутірка українських поетів".
Дякую, Іванку, за сайт і нові можливості. Інший сайт, про який йшла мова, - наша візитівка, чекає свого наповнення. З Богом, у нові пенати
|
|
| |
Анатель | Дата: Субота, 10.12.2011, 22:48 | Повідомлення # 2 |
редактор
Група: Модератори
| З Богом!
Ars longa, vita brevis.
Мяу!!!
|
|
| |
лелека | Дата: Неділя, 11.12.2011, 03:00 | Повідомлення # 3 |
пуп'янок
| Ой тяжка ж шапка Маномаха! Залізла нарешті, але ще не опанувала що як і куди !!!! Забагато тих кодів безбеки.
|
|
| |
sevama | Дата: Неділя, 11.12.2011, 03:27 | Повідомлення # 4 |
Admin
| лелека, то спершу так видається. на цій же сторінці зверху є Форум » Test category » Test forum » Привіт, любі севамівці ! (Вітаю з новою хатинкою :)) Натискаємо на Форум. Нас переносить у список форумів. Там знаходимо свій, тиснемо на нього, відкривається сторінка з такими ж помітками, як і на севамі. Справа дві кнопочки NEW TOPIC і кнопка для створення опитування (я її ще не освоїла)) Відкриється вам повідомлення, у назві теми пишете назву твору, у тексті повідомлення - текст твору Десь тут ще ключові слова мають даватися, знайдемо потім
|
|
| |
lirik12 | Дата: Неділя, 11.12.2011, 12:15 | Повідомлення # 5 |
брунька
| Я вже тут оселився
|
|
| |
lu | Дата: Неділя, 11.12.2011, 12:35 | Повідомлення # 6 |
брунька
| Дяка усім, причетним до "порятунку")) питаннячко "чайника" : то всі лахи треба нести до нової хати по черзі, чи ні? Чи все те буде десь збережене в архіві, а сюди нести тільки "свіжину" ??? Часу до крику нема... не хотілось би робити щось зайве із-за власної дурної голови... Підкажіть, хто в курсі)))
Наш справжній ворог - то душа пуста І серце, запаковане у лати...
|
|
| |
sevama | Дата: Неділя, 11.12.2011, 13:30 | Повідомлення # 7 |
Admin
| чайник -чайнику)) Quote (lu) то всі лахи треба нести до нової хати по черзі, чи ні? Чи все те буде десь збережене в архіві, а сюди нести тільки "свіжину" ??? За побажанням трудящих поетів) Наталка Клименко, Оксанка Шафаревич уже порядкують з творами.
|
|
| |
sevama | Дата: Неділя, 11.12.2011, 13:31 | Повідомлення # 8 |
Admin
| lirik12, давайте знайомитися
|
|
| |
lirik12 | Дата: Четвер, 22.12.2011, 22:48 | Повідомлення # 9 |
брунька
| Оксанка! Та це я Микола 1205
|
|
| |
sevama | Дата: Четвер, 22.12.2011, 22:59 | Повідомлення # 10 |
Admin
| Quote (lirik12) Та це я Микола 1205 О! уже не пронумерований, а єдиний лірик вітаю на нових теренах) осьо ваші вірші http://sevama.at.ua/forum/109-191-1 перетягуйте у свій форум)
|
|
| |
Гаррі | Дата: Субота, 24.12.2011, 20:29 | Повідомлення # 11 |
редактор
| Новий сайт нагадує новий компутер, який тобі запакували у магазині. Доки-допоки був там, то було нормально і зрозуміло. А коли приніс додому, розкрив, увімкнув... Він запрацював, але як чужий. Додано (24.12.2011, 20:29) --------------------------------------------- Де поради для користувачів? Як мені тепер перетягнути сюди свої твори, які ще на "севамі"? Невже по одному? Це довго. І це нормально. Вони залишаються там, а тут з часом з'являться нові.
І вантажник з цегельного заводу чи ДБК може бути поетом.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Неділя, 25.12.2011, 23:38 | Повідомлення # 12 |
яблучко
| Quote (Гаррі) Де поради для користувачів? у розділі "Поради", тут недалеко http://sevama.org.ua/forum/112-117-1 Quote (Гаррі) Невже по одному? Це довго на жаль
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
Оксанка | Дата: Неділя, 25.12.2011, 23:39 | Повідомлення # 13 |
яблучко
| Гаррі, я копіюю на свій комп веб сторінки і потім чіпляю їх тут, так я перенесла конкурсні твори Золотих ранетів. Зараз переношу інші конкурсні твори.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 27.02.2012, 00:39 | Повідомлення # 14 |
яблучко
| прошу пробачення у всіх, кого свідомо чи несвідомо образила. і вдруге прошу. і втретє прошу. обіцянки пам'ятаю-дасть Бог, - виконаю
|
|
| |
marta | Дата: Понеділок, 27.02.2012, 03:53 | Повідомлення # 15 |
пуп'янок
| І я прошу вибачення у всіх перед ким завинила чи кого образила... також щиро і з серця прощаю.
велич цієї таємниці у її простоті... бережи своє серце і серце іншого...
|
|
| |