Костенюк | Дата: Неділя, 01.01.2012, 17:28 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| ДОЩІ ПРО НАС
ДОЩ ПЕРШИЙ
Ви почекаєте на мене ще хвилину, Одну хвилинку, потім буде знову дощ. Крізь нього разом з Вами пройдемо без спину. Мене Ви любите. Я Вас люблю також.
Думок я не читаю. Просто знаю Вас, Як ще ніхто не знав нікого в цьому світі. І лиш дощем під ноги нам стікає час, І Ви всміхаєтесь – і цим вже можна жити.
ДОЩ ДРУГИЙ
Дощем поділено сьогодні навпіл світ, Сьогодні день дрімає в темних тінях. Ви ще чекаєте – іде остання мить, Яка між нами будувала стіни.
Нарешті ми удвох. Цього достатньо нам, І половинки всіх світів зійшлися… Наперекір усім - на зло усім дощам Ми з Вами разом, мабуть, так судилося.
ДОЩ ТРЕТІЙ
Змінив усе звичайний ранок між дощами, Можливо, погляд, посмішка і кілька слів. Блукали довго Ви осліплими ночами, Байдужий дощ тоді безжально лив і лив.
І все ж чому Ви не спинилися відразу? Мабуть, Ви не чекали тут мене зустріть? А ніч, мов кішка, з себе струшувала сажу, І дощ невпинно наближав щасливу мить.
ДОЩ ЧЕТВЕРТИЙ
Ви знаєте, люблю я дощ, люблю я Вас, Нарешті тіні повторили наші рухи. Німий самотній дощ і в профіль, і в анфас – Все ті ж бліді, але немонотонні смуги.
Ви все вже знаєте, і те, що тільки я, Немов відлуння, здатна повертатися - Достатньо Вам сказати лиш ім'я, За котрим дощ у небі розливається.
ДОЩ ОСТАННІЙ
А Ви ще тут? Ну ось, дивіться, я прийшла… Цей світ лише для нас, Ви ще не проти? Краплина сонця у долонях розцвіла – І засвітилася в очах навпроти.
Мабуть, Ви вже втомилися чекати… А знаєте, це - добре: Ви усе ж не йшли. Не дощ, а сніг уже летить лапатий – У нас троянди білосніжні на столі.
23.10.2008
|
|
| |