zharzhaylo | Дата: Понеділок, 23.07.2012, 18:08 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| не так давно у році 2010 дякувати богу по теплу і в режимі невидимки (при потребі мене навіть не зачепили б свинцеві кулі) занесло мене на метро лівобережна серед ночі без грошей на таксі без їжі лише з мобільним телефоном без грошей на рахунку і з обіцянкою від подруги гуляти до ранку але та як частенько буває лишила напризволяще на русанівці я спати я змерзла мама жде чорт забирай
я серед цілодобових гастрономів де ніби за графіком то виникають довжелезні черги то немає ані душі бо швидкість випивання нормативів приблизно однакова у всіх аборигенів не пам'ятаю чи намагався я фліртувати із продавчинею і чому так і не пристав до якоїсь сумнівної компанії одне точно пам'ятаю що так само будучи невидимим пересувався у бік метро протинаючи аґресивні гурти священних биків і телиць які розбиралися між собою кулаками арматурою й скляними пляшками і я для них був щонайбільше привидом макродемоном максвелла або прохолодною плямою на схемі теплоцентралі або ефектом доплера врешті-решт упав на лавку через дорогу від готелю "турист" допивав четвертий чи п'ятий літр пива і скоро мав бути світанок повз мене байдуже пролітали міліцейські машини таксисти пригальмовували але не пізнавши на лавці жодної постаті додавали газу аж поки у вітрину магазину "мобільних дрібничок" за моєю спиною не почали тарабанити з усієї сили
вона була у коротенькій чорній сукні а зачіска викапана тобі марла сінґер із театральною сумочкою в одній руці мобільним телефоном у іншій молотила у двері кулаками акриловими нігтями потім підборами у магазині світилося на вивісці писало 24/7 але ніхто не відчиняв
- блядзь, - заволала марла і підійшла до мене помітила отже добра душа, - а ґдє поблізості єсть єщьо круглосуточний маґазін связі? - мовила вона знизивши тон тремтячими руками попросила цигарку каже приїхала з дружби народів зламалась зарядка і вона на таксі вже об'їхала пів-столиці у пошуках зарядного пристрою поступово перейшла на українську зізналась що працює у міністерстві культури і що їй знесуть голову бо клієнт не може додзвонитися - який клієнт - не зрозумів я. - який-який? - зробила вона затяжку - ти не подумай всякі бувають клієнти а зарплатню в п'ятнадцять штук треба відробляти ж а потім показувала зап'ястя зі слідами правильних горизонтальних порізів плакала потім пристала на мою пропозицію і вставила сім-карту у мою роздовбану nokia довго говорила кричала щось там поки не розрядилася батарея - це через хахаля, - пояснила потім про спробу самогубства. - може тебе підвезти? - якщо до біличів а так я на нулі - можу тільки до дружби
як завжди я натякнув чи можна переночувати і все таке марла похитала головою хахаль може заявитися та і викликати по роботі можуть
а я вже почав думати а раптом у нас із нею вийде щось справжнє як у рекламі бо навіть у кіно такого вже не буває бодай на одну ніч але вона заспівала поставленим оперним голосом "ave maria" і змахнувши рукою як диригент сховалася у таксі
а я зустрічав світанок
© на безрим'ї і ритм - рима! підписуйтеся на паблік http://vk.com/karma_militia http://schaslyvyj.livejournal.com/ http://facebook.com/schaslywyj
|
|
| |
Оксанка | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 02:12 | Повідомлення # 2 |
яблучко
Група: Администраторы
Статус: Offline
| і марка твена не треба... зіграти би оце....
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |