|
|
|
Така собі любов...
| |
Татарівна | Дата: Вівторок, 27.12.2011, 17:51 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| Наслухавшись різного, напившись солодкого, Надихавшись димом і печеними мріями, Я тебе заспокою, обітру тебе оцтом, Заварю тобі трав з лісової галявини, - Будеш хворим моїм, умираючим вереском, Будеш зойком моїм, будеш тишею плинною, Будеш жалем гірким, будеш жалом тонким, А я буду сидіти над тобою годинами.
Все, що є – то життя, то сатира сатирів, То мій сад, повний мальв і бузкового цвіту, За вікном – де сум’яття з’їдає печінку – Сумно-сумно, а в ліжечку м’яко і мило. Я фіранки білесенькі щільно закрию, Я напхаю у вуха твої поролону, І загрію нам чаю, розколочу нам меду – Ніжне, миле кохання розгойдаю до ранку.
Прийде травень і прийдуть дощі волошкові, Запах свіжого сіна і квіткового лона. – Я обіб’ю всі двері надміцним дерматином, І у носа тобі теж наб’ю поролону. Не вставай, не ходи, не дивися й не дихай – Не питай, не читай свіжу пресу й книжки. – я тобі намалюю все, що діється в світі, чим планета земля животіє сьогодні.
Я зустріла тебе, коли серце туманило, Коли стежки у парку були слизькими й вогкими – І наслухавшись різного, і напившись солодкого – Я наївною стала твоєю царівною.
Я тебе заспокою, обітру тебе оцтом, Заварю тобі трав з лісової галявини, - Не лякайся, мій милий, сон знімає напруження – Вір в любов і в її особливі обставини….
Байдуже, якії в картини обводи, Аби малювання майстерне.
|
|
| |
krabat | Дата: Середа, 28.12.2011, 22:41 | Повідомлення # 2 |
квіточка
| Quote (Татарівна) Я тебе заспокою, обітру тебе оцтом, Заварю тобі трав з лісової галявини, - Не лякайся, мій милий, сон знімає напруження – Вір в любов і в її особливі обставини….
Це найбільше сподобалось аж захотілось знайти свій відзвук)...якщо можна: ...Я скупаю тебе у ранкових незбираних росах, Загорну в рушники із квітучих сполоханих трав, Зелень літніх левад заплету у розчесані коси, І скажу ті слова, що нікому іще не казав...
|
|
| |
Татарівна | Дата: Четвер, 29.12.2011, 11:56 | Повідомлення # 3 |
брунька
| можна))) відзвук неперевершений
Байдуже, якії в картини обводи, Аби малювання майстерне.
|
|
| |
krabat | Дата: Субота, 31.12.2011, 01:56 | Повідомлення # 4 |
квіточка
| Quote (Татарівна) можна)))
дякую за довіру)
Повідомлення відредагував krabat - Субота, 31.12.2011, 01:56 |
|
| |
птаха | Дата: Субота, 04.02.2012, 11:19 | Повідомлення # 5 |
брунька
| Quote (krabat) ...Я скупаю тебе у ранкових незбираних росах, Загорну в рушники із квітучих сполоханих трав, Зелень літніх левад заплету у розчесані коси, І скажу ті слова, що нікому іще не казав...
Звучить як класика)
|
|
| |
|
|