Неділя, 28.04.2024, 23:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Хотілося б знати - Форум | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Міні-чат
50
Друзі сайту
Статистика
sevama
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЦІКАВЕ Й КОРИСНЕ » Нас цікавить ваша думка » Хотілося б знати
Хотілося б знати
лелекаДата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:09 | Повідомлення # 1
пуп'янок
Група: Модератори
Повідомлень: 123
Статус: Offline
Це мої думки і пишу їх без образи на будь кого. Ось ми маємо новий поетичний формум. Чудово! Але виникає питання, яке завдання цього нашого затишку? Чи ми подаємо сюди свої твори для того, щоб створити свій архів віршів, чи для того, щоб поділитися своїм доробком з іншими і почути про них конструктивну критику? Ми маємо між нами поетів і поетес, які скінчили студії філології, мають вже свій доробок видань, і пишуть чудові вірші. Браво їм! А більшість з нас , нема де правди діти, -аматори. Вибрала цей форум заради того, щоб удосконалити своє уміння писати вірші. Спочатку так і було. Зараз все завмерло. Пиши як хочеш! Ну дехто прочитає, але без будь якої реакції на прочитаний вірш. Починаю думати над доцільністю перебування. Мабуть варто буде забрати свої твори і просто попращатися зі всіма.
Які у кого погляди на це?
 
ОксанкаДата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:16 | Повідомлення # 2
яблучко
Група: Администраторы
Повідомлень: 1004
Статус: Offline
погляди у кожного різні і кожен вправі їх такими мати. у мене учора цілий день не було доступу до інтернету. у Каті Ляшевської - філолога за освітою - цей доступ дуже рідкісний, Тетяна Дігай - професійний критик - проводить величезний пласт просвітницької роботи, пишучи критику і огляди книжкових новинок. це я лише про двох згадала.
Загалом в Україні зараз нелегкі часи. На роботі у мене є у одному кабінеті шикарний доступ до інтернету, але я не маю часу туди втрапити. На кафедрі нині здійснили міні-евакуацію - у кабінетах для навчання студентів - 6 градусів тепла, у коридорі - нуль, вода у трубах позамерзала. Вдома у мене надзвичайно холодно і працювати при цьому на комп'ютері - є неабияким подвигом.
Трошки треба перечекати оці складнощі.


Мрії збуваються ! :)
 
лелекаДата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:29 | Повідомлення # 3
пуп'янок
Група: Модератори
Повідомлень: 123
Статус: Offline
Співчуваю. Але мені здається, що ми маємо ще і інших модераторів. Моя думка- якщо хтось має час подивитися на вірш, то має час щось про нього і сказати. Але це не вимагається ні від кого. Мовчанка на написаний вірш, приймається як - " щось воно не теє! :question:. А от що ж не "теє" лишається секретом.
 
Форум » ЦІКАВЕ Й КОРИСНЕ » Нас цікавить ваша думка » Хотілося б знати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Сайт управляється системою uCozCopyleft Sevama © 2007-2024
Економічна освіта