ВІТРИ НЕСЛИ У ДАЛЬ ЇХ ЗВУКИ
|
|
Sametoia | Дата: Четвер, 05.01.2012, 15:23 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| Сурмач замислив Благовіст і вирвав сурми з мли розпуки, щоб над проталинами міст вітри несли у даль їх звуки. Він точно так відчув момент, коли весна вернулась знову. Сопілку взяв – на постамент, пісні сопілки – за основу. Він міражів мажорний тон одразу визначив, як сталий. Заграв – рвав нотами бетон. І цілі поверхи злітли, іще й повнісінькі «міщан» та «обивателів», колишніх! Він всіх прощав і всім прощав, бо відчував себе – всевишнім. І оживали люди ті, і дивувалось з них багато, бо вже й забули в темноті, що вміють слухати й літати. Лишивши в «комуналках» зло, народ шугав, і попри втому! Пісні, мов пелюстки, мело… Весна верталася додому…
|
|
| |
лелека | Дата: Четвер, 05.01.2012, 17:10 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
| Як гарно!
Пісні, мов пелюстки, мело… Весна верталася додому…
А ось що писав про пісні Васиь Симоненко
ГРУДОЧКА ЗЕМЛІ
Ще в дитинстві я ходив у трави, В гомінливі трепетні ліси, Де дуби мовчали величаво У краплинках ранньої роси.
Бігла стежка в далеч і губилась, А мені у безтурботні дні Назавжди, навіки полюбились Ніжні і замріяні пісні.
В них дзвеніло щастя непочате, Радість невимовна і жива, Коли їх виводили дівчата, Як ішли у поле на жнива.
Ті пісні мене найперше вчили Поважати труд людський і піт. Шанувать Вітчизну мою милу, Бо вона одна на цілий світ.
|
|
| |
лелека | Дата: П`ятниця, 02.03.2012, 22:43 | Повідомлення # 3 |
пуп'янок
| Цікавий сюжет картини!
|
|
| |