Anna_D | Дата: Середа, 21.12.2011, 19:42 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| Сто грамів блюзу
Я прийду любий, до тебе, На край світу, хоч на небо, Я візьму з собою каву, Пару книжок і гітару. Ще візьму з собою трохи блюзу, Бо блюз – це чистий сум, як чистий спирт І джазу, але трохи більше, бо джаз дає сили жити. Бо музика надихає любити. Любити без смутку, Любити без жалю Любити без болю, Коханого, світ, чашку чаю… Не можу, не вільна… Я вибачаю! Я завжди його вибачаю!
Він не мій. Він ніколи не буде моїм. Він не хоче бути чиїмось. Він зі мною лише коли Я приймаю його таким. Коли я не вважаю його моїм. Але й не вважаю його чужим. Коли я його відпускаю – Лиш тоді він мені близький. Вибачаю. Я завжди його вибачаю. Дратуюся, злюся, шукаю… Знаходжу його і… вибачаю. Я думаю, що кохаю. Я не можу його не шукати, Та його не можливо знайти. Я не можу БУТИ і не кохати, Я не кохати і просто піти. А я хочу його усього. Я хочу, щоб він був моїм. Увесь - від волосся до п’яток. Я хочу його кохати. Я хочу про нього турбуватись. Я хочу про нього піклуватись. Я хочу в обіймах тримати. Тримати його і не відпускати. Він не може комусь належати. Я не можу його не мати.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Субота, 28.01.2012, 00:07 | Повідомлення # 2 |
яблучко
Група: Администраторы
Статус: Offline
| от я би тут повідтинала трошки зайві можу-не можу і залишила саму суть соковитого і густого блюзу....)
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |