borkan | Дата: Вівторок, 08.01.2013, 16:19 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Користувачі
Статус: Offline
| розповім тобі казку кішечко знаю ти ждеш її наче сонця весною мов безсоння в солодку ніч отже казка ця біла не віриш - то виглянь в віконце там так ніжно-преніжно сніжинки вливаються в сніг та щоб казку цю слухати до мене ходи на коліна приголублю тебе як іще не голубив ніхто і на вушко шептатиму: мила і ніжна жадана ти спитаєш де казка а казка уже почалась бо хіба так буває щоб райдужно було в цім світі та ми створимо свій у якому не буде розлук будем в нім тільки ми будуть наші окрилені руки що на ласку летять мов пташки до гніздечка в саду чим усе це закінчиться? а не хочеться в казці фіналу тож її не завершую хай буде вона без кінця а за те що ти слухала я райсько тебе поцілую і поглину в обійми поринувши в ніжність без дна ...
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 09.01.2013, 17:02 | Повідомлення # 2 |
яблучко
Група: Администраторы
| хм, вперше стикаюся з фактом любові до слухняної кішечки, зазвичай люблять неслухняних раджу змінити "ждеш" на чекаєш "райдужно" на веселково чи кольорово чи барвисто
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
borkan | Дата: Середа, 09.01.2013, 22:00 | Повідомлення # 3 |
брунька
Група: Користувачі
| голова вже болить від неслухняних
...в мене налаштований вже ритм цього вірша, тому важко переключитись на зміни) а щодо "веселково", "кольорово", чи "барвисто", то мені здається, що це більш вживаніші слова, а мені не просто подобається райдужно, я також виділяю в ньому рай чорним шрифтом (РАЙдужно), просто не знаю як тут виділити...
а так, дякую за поради, врахую, можливо прислухаюсь
Повідомлення відредагував borkan - Середа, 09.01.2013, 22:01 |
|
| |