11,12 - любовна лірика
|
|
художник | Дата: Середа, 03.10.2012, 13:25 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Автори
Статус: Offline
| Про що ж іще? Та завше про любов. Про ту, що над усим святим зоріє. Хто не зазнав її - той щастя не знайшов, Бо не злітав у вись на крилах мрії
Про неї на вушко шелесне лист, схопивши на льоту п,янкого трунку. Він золотий в коханні має хист, Хоч і згоря жагою поцілунка.
Любов! Це диво! Казка, що на двох, Це весняна, травнева купіль неба. Слів магія. Мовчання святість. Бог! Поклич мене. Хто я в житті без тебе?!
Додано (03.10.2012, 13:25) --------------------------------------------- На гілочках чорніють чорні вишні. Такі вже соковиті й наливні. І все болюче враз стає колишнім - Цілую вишень посмішки смачні.
Спокусливо торкаюся губами - Черлений мед струмочками стіка. Вже і землі не чую під ногами, А все до них ще тягнеться рука.
Солодкий хміль червневого причастя - П янкого літа незабутня мить. Краплиночка омріяного щастя Вишневим раєм серце полонить.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 03.10.2012, 20:41 | Повідомлення # 2 |
яблучко
Група: Администраторы
| художник, прошу вказати прізвище та ім'я автора
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
Оксанка | Дата: Середа, 03.10.2012, 20:42 | Повідомлення # 3 |
яблучко
| Quote (художник) Про неї на вушко шелесне лист, отут я би порадила змінити послідовність слів, бо збивається ритм, на на вушко шелесне про неї лист
|
|
| |
художник | Дата: Четвер, 04.10.2012, 11:05 | Повідомлення # 4 |
брунька
Група: Автори
| Прізвище, ім'я по батькові автора приховане редакцією, згідно правил від 4 жовтня 2012 р. про анонімний виклад творів на конкурс
Додано (04.10.2012, 11:05) --------------------------------------------- Дякую за пораду. Малося на увазі, що наголос в слові "вушко" буде на другому складі.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Субота, 13.10.2012, 00:29 | Повідомлення # 5 |
яблучко
| художник, 1. вушкО - дивний наголос. отут є наголос для цього іменника 2. відкорегуйте риму "губами - ногами", на фоні вірша занадто слабка.
ці два вірші я переношу у розділ "Перших проб", де ви зможете їх доопрацювати. на даний момент вони не відповідають рівню нашого конкурсу.
|
|
| |
кот | Дата: Понеділок, 15.10.2012, 13:46 | Повідомлення # 6 |
пуп'янок
Група: Модератори
| Quote (художник) Хто я в житті без тебе?! але якщо не маю любовi, я нiхто.... Ще Апостол Павло говорив......
|
|
| |