Комедія. Алкоголіка і смерть
|
|
Asperanso | Дата: Четвер, 10.05.2012, 00:26 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сюїта смерті в небі засвистіла З ніг мене п’яного звалила Я чув сміх янголів на небесах Бачив, як малюють демони картини І що з того що зник у серці страх Ловець житів пришов до мене замість неї Підняв мене з землі, на крісло посадив Із чорного провалля звуком змій до прошипів Як ти прожив своє життя оповідай мені ! А я поки поп’ю холодний чай Женцю швидше мене забирай нічого я тобі не розкажу Дурний балван! Не хоче жити ! Давай я декуди тебе зводжу… У пекло ? Пекла не боюся. Я знаю там демони рватимуть мене Або посадять просто дупою в котел з гарячою смолою То все пусте, то все казки Сказала смерть, взяла мене за руку І повела на край землі Ти ні чого не коштуєш В тебе нема душі Адже не вірив ти ні в Бога, а ні в чорта Тай в душу теж не вірив ти Ходи зі мною йди Минуло трохи часу й ми прийшли То ми зараз де на краю землі Ні Ми у пустелі мертвих душ А чого їй ймення стеля Не стеля, а пустеля Бісова дитина ти ще досі п’яний Візьми ковтни із фляги у мене в кармані Справді трохи гірке зате похмелися Отже ми в пустелі мертвих душ Пошепотів, плюючись я Бо та вода була як спирт гірка Класно буду собі попелом лежати і мовчати Ідемо у початок попільного шляху Я тобі дещо покажу Ми надвечір до країв пустелі підійшли А там велика м’ясорубка Котру крутить дядечко з трьома очима А на спині у нього кам’яна глиба Десятками років крутить він одне тіло Поки в попіл не впаде воно Ну що такого я стерплю В житі і не таке було Тепер секунду подивися на попіл цей сказала смерть Я опусти до долу очі А попіл став маленькими жучками котрі летіли до людей що в пеклі А ті нещадно їх як м'ясо жерли А як тобі така перспектива Не дуже мовив я Тоді може розкажеш, як провів життя А я подумаю чи дати тобі шанс Щоб не спопелитися на все потойбічне життя
|
|
| |
лелека | Дата: Середа, 16.05.2012, 01:41 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
Група: Модератори
| Варто писати коротші вірші і не мішати так багато якихось слів і думок. . Нажаль, нічого не розібрала ,що ти хотів сказати.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Четвер, 17.05.2012, 11:09 | Повідомлення # 3 |
яблучко
Група: Администраторы
|
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
nevylikovna | Дата: П`ятниця, 18.05.2012, 00:19 | Повідомлення # 4 |
брунька
Група: Користувачі
| Quote (Asperanso) Нажаль, нічого не розібрала ,що ти хотів сказати. Аналогічно. Проте я списую це передусім на каліцтво пунктуації і орфографії...
Посередність. Пересічність. Ординарність.
|
|
| |
Татарівна | Дата: Понеділок, 16.07.2012, 17:17 | Повідомлення # 5 |
брунька
Група: Модератори
| Занадто примітивні рими (там де вони є) як для таких складних (у бажанні) образів:))) Варто або починати з простішого, або працювати більше/ретельніше над технічною стороною. Зокрема, засвистіла-звалила, небесах-страх, стеля-пустеля і т.д....
Крім того, розмір вашого поетичного намагання говорить більше, ніж ви думаєте (11) Сюїта смерті в небі засвистіла (09) З ніг мене п’яного звалила (10) Я чув сміх янголів на небесах (12) Бачив, як малюють демони картини (10) І що з того що зник у серці страх (13) Ловець житів пришов до мене замість неї (12) Підняв мене з землі, на крісло посадив (14) Із чорного провалля звуком змій до прошипів (14) Як ти прожив своє життя оповідай мені ! (10) А я поки поп’ю холодний чай (19) Женцю швидше мене забирай нічого я тобі не розкажу (09) Дурний балван! Не хоче жити ! (10) Давай я декуди тебе зводжу… (09) У пекло ? Пекла не боюся. (12) Я знаю там демони рватимуть мене (19) Або посадять просто дупою в котел з гарячою смолою (08) То все пусте, то все казки (11) Сказала смерть, взяла мене за руку (08) І повела на край землі (08) Ти ні чого не коштуєш (06) В тебе нема душі (13) Адже не вірив ти ні в Бога, а ні в чорта (08) Тай в душу теж не вірив ти (06) Ходи зі мною йди (10) Минуло трохи часу й ми прийшли (10) То ми зараз де на краю землі (01) Ні (08) Ми у пустелі мертвих душ (08) А чого їй ймення стеля (07) Не стеля, а пустеля (12) Бісова дитина ти ще досі п’яний (13) Візьми ковтни із фляги у мене в кармані (12) Справді трохи гірке зате похмелися (09) Отже ми в пустелі мертвих душ (08) Пошепотів, плюючись я (10) Бо та вода була як спирт гірка (16) Класно буду собі попелом лежати і мовчати (13) Ідемо у початок попільного шляху (08) Я тобі дещо покажу (13) Ми надвечір до країв пустелі підійшли (09) А там велика м’ясорубка (12) Котру крутить дядечко з трьома очима (12) А на спині у нього кам’яна глиба (13) Десятками років крутить він одне тіло (09) Поки в попіл не впаде воно (08) Ну що такого я стерплю (08) В житі і не таке було (17) Тепер секунду подивися на попіл цей сказала смерть (09) Я опусти до долу очі (11) А попіл став маленькими жучками (11) котрі летіли до людей що в пеклі (11) А ті нещадно їх як м\'ясо жерли (10) А як тобі така перспектива (06) Не дуже мовив я (12) Тоді може розкажеш, як провів життя (12) А я подумаю чи дати тобі шанс (15) Щоб не спопелитися на все потойбічне життя
Байдуже, якії в картини обводи, Аби малювання майстерне.
|
|
| |