* * * ("Я свої очі відкриваю...") / Богдан Кудряшов
|
|
P@ramaribo | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 08:07 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Я свої очі відкриваю, На небо просто подивлюся, Всі негаразди забуваю І тихо, щиро посміхнуся.
Сьогодні новий день настав І він нас радісно вітає, Я також небо привітав, Що на ді мною ніжно сяє.
Нові можливості дарує День, що прийшов. Ти їх лови. І кожне серце то відчує, Яке живе. І ти живи!
Лише для себе треба жити. Цю істину не забувай, Життя ти спробуй полюбити, Радій, вір в себе і кохай.
|
|
| |
лелека | Дата: Понеділок, 16.04.2012, 02:42 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
Група: Модератори
| Гарні спроби , Богдане. А можна ще й так-
Відкриє ранок мої очі, Розіллється кругом блакить, Ясне проміння змиє ночі І серце в пісні задзвенить!
|
|
| |
P@ramaribo | Дата: Вівторок, 17.04.2012, 01:49 | Повідомлення # 3 |
брунька
| лелека, до-речі, ваш варіант набагато краще звучить, але не можна Як я зрозумів останнім часом, що в сучасних віршах не рекомендовано використовувати однотипні дієслівні рими і виникла ідея написати вірш, де всі строчки закінчуватимуться дієсловами
|
|
| |
лелека | Дата: Вівторок, 17.04.2012, 13:40 | Повідомлення # 4 |
пуп'янок
| Ось так ми і вчимося писати вірші. Шкода, що наші професіонали-філологи, перестали допомогати у цьому ділі. То ж успіху вам.
|
|
| |
P@ramaribo | Дата: Вівторок, 17.04.2012, 17:00 | Повідомлення # 5 |
брунька
| лелека, дякую!)
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Четвер, 19.04.2012, 22:20 | Повідомлення # 6 |
пуп'янок
| Quote (P@ramaribo) в сучасних віршах не рекомендовано використовувати однотипні дієслівні рими і виникла ідея написати вірш, де всі строчки закінчуватимуться дієсловами вічний революцьйонер, дух шо тіло рве до бою
|
|
| |
P@ramaribo | Дата: Неділя, 22.04.2012, 17:23 | Повідомлення # 7 |
брунька
| Bab4ik, дуже хороший вірш! Погоджуюсь, прикладів можна ще багато навести... Це було радше ствердження від протилежного і "стьоб" з тієї думки, що якщо дієслівні закінчення, то це вже не поезія. Є й ДУЖЕ хороші вірші з такими закінченнями... Один з яскравих прикладів ти як раз і навів!
|
|
| |