P@ramaribo | Дата: Середа, 21.03.2012, 04:59 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Дві години тому я тебе запросив, Не казав я, що буду читати вірші, Більше року назад я тебе полюбив, Кожним нервом своєї простої душі.
Я любив до нестями, до крику, до болі. Так чому це ніколи тобі не казав? Лиш в собі… і любов та згасала поволі, Вже не знаю чи справді тебе я кохав.
Але, що я кажу? Так, звичайно любив. Навіть більше: любов та і досі жива. Але знаю, що доля не створює див, Чи, можливо, я просто не вірю в дива?
Ти напроти сидиш, я на тебе дивлюсь. Тільки вдвох в цьому залі, нікого не має. Але вигадка це і тому посміхнусь… Я знову забув, що чудес не буває.
Та для чого слова ці тепер говорити? І історія стара не буде нова. Все минуло. Не згадую слово «любити», Взагалі ні до чого у світі слова.
Я на тебе дивлюсь і твій образ зникає, То ілюзія лиш, що обманом була, В цьому залі тебе не було і не має, Я тебе запросив, але ти не прийшла. 20.03.12
|
|
| |
Sametoia | Дата: Середа, 21.03.2012, 10:14 | Повідомлення # 2 |
брунька
Група: Модератори
| Брате Богдане! Вірш класний. Але хочеться на майбутнє побажати тобі уникати засилля дієслівних рим типу "говорити - любити", "дивлюсь - посміхнусь". Також українською - "болю" (чол. р.), "немає" (разом).
|
|
| |
Оксанка | Дата: Четвер, 22.03.2012, 03:30 | Повідомлення # 3 |
яблучко
Група: Администраторы
| P@ramaribo, історія зрозуміла. Спробуйте писати не лише вірші, а й прозу, це допомагає збільшувати лексикон. Чомусь так буває, що у розмові ми вживаємо багато синонімів, а коли доводиться щось записати, язик наче дерев'яніє, нічого не може знайти. так і тут, вибачте, але нічого цікавого із-за постійних дієслів. підтримую думку Sametoia.
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |