krabat | Дата: Вівторок, 09.10.2012, 23:23 | Повідомлення # 1 |
квіточка
Група: Модератори
Статус: Offline
| Ти літала на роялі попід хмарами в тумані? Між ліщинових гущавин терпла у полонах снів? Поміж листя прокидалась, зустрічаючи світанок? Умивалася дощами у купелях цвіркунів?
Чи торкався подих вітру Твого зніженого тіла? Чи чіпав за голі п'яти босих ніг гіркий полин в мить, коли у дивних ритмах танцювала захмеліло у вінку з п'янкої м'яти під акорди павутин ?
Бо, якщо ти не літала, і якщо не просиналась, не вмивалась, не хмеліла, і не чула вітру спів, я куплю тобі рояля... без рояля - то не радість, без рояля - то не діло... без рояля ти ніколи, як би того не хотіла, не відчуєш навіть сполох тих роялевових снів.
|
|
| |
Оксанка | Дата: Четвер, 11.10.2012, 15:36 | Повідомлення # 2 |
яблучко
Група: Администраторы
| тих роялів оберемок із засніжених туманів принесу тобі в долонях глипни друже оціни срібних пахощів світанок наливає в філіжанку випий друже до останку залети у мої сни
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
krabat | Дата: Понеділок, 15.10.2012, 22:31 | Повідомлення # 3 |
квіточка
Група: Модератори
| Оксанка,
мені приснився сон, там музика звучала у лабіринтах мрій - чудовий дивний спів, чарівний Оберон забутої печалі, несправджених надій давно минулих днів.
ми в тому сні були стокрилими богами, і весь безмежний світ відритий був для нас, ми в тому сні могли літати небесами... то дивний був політ - крізь простір поміж час.
через самотність днів, через набридлість буднів, через колишній біль, через прийдешній страх... залишивши на дні тих, нами неосудних, кому забракло сил піднятись в небеса.
нам вистачило сил, нам вистачило волі, нам вистачило літ, нам стачило життя, ми не зламали крил, не зневажали долі, ми у колишній світ зреклися вороття.
та музика звучить без межі і без краю, допоки ще п'янить її сумний полон, та музика звучить - вона не замовкає... до того, як за мить закінчиться мій сон.
|
|
| |