Rudnicki | Дата: Субота, 21.01.2012, 13:42 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| Misericordia Оксані Яблонській
Я сьогодні веселий і добрий І – жодних бойових дій Я на кулі не переплавляю Ані свинець, ані олово. Я всолоджу жратвою чрева Своїх і чужих богів, І волхвам самозваним не буду Трощити сокирою голови.
Заганяю у будку псів – цього Звуть Що Потім. Того – Чому. Але щоб не подохли зовсім, Жбурляю їм сумнівів кістку Я в останні рокИ покладався Лише на святого Фому, А тепер намагаюся вкотре Убити в собі журналіста.
Ось такий от акт милосердя Як форма туги по вірі. Туги того, хто навіть спати Лягає в подвійній кольчузі. Щоб на ранок прокинутись знехотя Серед людей, чи звірів – Та, по суті - яка різниця? По-друге, я маю друзів
І між тих, і між сих. Щоправда Це професійний „бон тон” Вони – б’ються, я – ніби нічий До певної міри так зручно Та якби я й хотів розірвати Броню – як Олаф Трюггвасон Під водою – то ледве би зміг Бо я сам клепав власноручно
Кожне дрібне кільце. А тОму Складаю тут щире Thanks Завдяки чи усупереч кому Вдалося уникнути зашморгу Ворогам – що були і будуть Курвам – просто за секс І суспільній моралі, Що так нам треба, Як п’яте колесо в паспорті.
(27-29.06.2009)
Полонених не брати!
|
|
| |