dreamscatchersv | Дата: Середа, 28.12.2011, 00:29 | Повідомлення # 1 |
редактор
Група: Модератори
Статус: Offline
| Я: Ти не втечеш…
Голос: «Не будь дурепою»
Я: бо хворі комети ще літають…
Голос: «Плював я на комети от на Марсі… жизнь в шикаладє»
Я: для тебе Бог розсипав зорі намистом по небу
Голос: «Романтика, читав Хвильового»
Я: та так насипав… будеш збирати зі мною до старості… ти просто приречена на мене… на мою любов…
Голос: «Попсове слово вжито ех, нудно ж як правий був Семенко»
Я: Ми з тобою на небезпечному тарифі – «Завжди разом» ти не втечеш… моя посмішка твій улюблений смайлик
Голос: «Подайте хустинку (шморгає носом) я так розчулився… піду під липи слухати цикад»
Я: Вже накреслив наш земний маршрут як без зеленого світла твоїх очей? не хочу д_т_п
Голос: «Паскудство ця абре віа тура мене дістала»
Я: Зрікався тебе вже не тричі… як кожен злочинець вертаюсь на місце злочину… обіймаю постіль із твоїм запахом…
Голос: «Ну-ну, вологість в кутиках очей тут не до місця о-о, вже не тричі зраднику твоя кава вже вистигла схололи твої почуття і ніч у зіницях – концентрована правда… камінний ідоле дівочої посмішки»
Я: хіба я Августин? Аврелій чи Блаженний? Що читаю свою сповідь худенькими літерами з три крапками і комами при тремтячому вогнику свічки
Голос: «Ну зовсім здурів справи кепські не в тільняшці видать народився плюндрує душу і здає в ясир… усе для неї… піде на галеру сімейного щастя»
Я: Засніжена романтика твого обличчя я – крихта хліба з твоїх уст я – бісер з твоїх очей я…мабуть, твій промінь
Голос: «Пішло й поїхало знову хвильовім нудний ти Миколо Сосюра тобі не світить… а ще «сонячні кларнети» які продав Тичина…»
Я: не буду говорити про місяць… про зорі – ліхтарики янголів з Космосу з Атлантиди Господа бо ми – лишень уламки від його провидіння ми – одна з амплітуд його любові його безголові творіння
Голос: «Апокрифіческоє! А вона, мабуть не втече… хоча, навіщо ти їй такий потрібен? Августин з тебе поганий а вона… вона вартує… справжнього граду земного о-о, civitas mundi… ох, нудно ж… треба йти послухати тишу і цикад»
Я: нарешті, я це вчув чи це не голос совісті так дошкуляє мені? це…може alter ego колишеться піском під моїми ногами… така самокритика мені недоступна я надто банально-серйозний для цього
Голос: «Таки заскочив зненацька Михайль і Ґео би сміялися… ну, Ніколя ти дайош… я ж тобі на пальцях показую по літері виводжу: ти маленька тінь Вінграновського карикатура з Симоненка тьху! цикад набридло слухати все, я off line»
Я: пішов, і слава богу якесь брождєніє в умі і сум дрижить мов електричка гамасплеск і виплеск твої обійми… азартний секс ти вже нікуди не втечеш…
Голос: Абонент поза зоною досяжності Все, кінець п’єси. 2009
|
|
| |