розшукую неформат
|
|
tvank | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 00:57 | Повідомлення # 1 |
редактор
Група: Модератори
Статус: Offline
| Любі друзі! Розшукую для крейзанутих справ поетів-соціопатів, людей настільки оригінальномислячих, що їх називають хворими, справжніх революціонерів і садюг, які нівечать усі загальновідомі поетичні канони і стереотипи, неформат серед неформату. Знаєте таких, самі такі, пишіть на скриньку katrinka4@ukr.net (бажано, з кількома текстами в прикріпленні). Усі подробиці і деталі у форматі привату. З усім... п.с.: буду також дуже гречно вдячна за поширення інфи.
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 01:28 | Повідомлення # 2 |
пуп'янок
| на маргінеси зійти не боїшся?
|
|
| |
Оксанка | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 13:53 | Повідомлення # 3 |
яблучко
Група: Администраторы
| Quote (Bab4ik) Розшукую для крейзанутих справ поетів-соціопатів, людей настільки оригінальномислячих, що їх називають хворими, справжніх революціонерів і садюг, які нівечать усі загальновідомі поетичні канони і стереотипи, неформат серед неформату. ВКВ (Львів, Харків)
Мрії збуваються ! :)
|
|
| |
tvank | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 22:47 | Повідомлення # 4 |
редактор
| Владиславе, не боюся. Якщо хоч. допомогти в пошуках, буду рада, а от зупиняти мене не тре) Дяк, Оксанко. я шукаю нерозпіарених. ВКВ вже відомий, як на мене. Хочу направду нові імена.
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:00 | Повідомлення # 5 |
пуп'янок
| я просто спитав) не знаю як поетів, але серед просто творчих людей можу Дереха порадити. мегаталановитий і мегакрейзі
|
|
| |
tvank | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:15 | Повідомлення # 6 |
редактор
| давай контакти. на скриньку)
|
|
| |
Bab4ik | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:49 | Повідомлення # 7 |
пуп'янок
| пробий у мене вконтакті у френдах Віталій Дерех або на ютюбі він має користувача дуже цікаве відео знімає. буде нашим фон трієром)
|
|
| |