Антонина | Дата: Понеділок, 02.04.2012, 16:43 | Повідомлення # 1 |
брунька
Група: Модератори
Статус: Offline
| Я вчора сиділа і думала, думала... І ось що придумала: зробити такий собі місячний марафон моїх власних віршів про весну. Різних за тематикою, настроєм, з різних років. На місяць у мене таких має вистачити. І публікувати їх через день (читач нині вибагливий, кожен день читати не осилить).
Окей. Мало мені марафонів цієї весни, тож хай ще буде марафон моїх віршів про весну. :))) Буду публікувати їх на ФБ, Вконтакте, Севама, Клуб поезії, Стихи.ру та ХайБлогер. Поїхали...........
Розмальовки на небі
Я іду по твердому асфальту І, здається, ловлю собі гав, Чи на ноги якого базальту; Чи на крилах іду, чи уплав.
А на небі -- самі розмальовки! І якраз маю пензлик в руці. Але фарби пускають потьоки, Тому краще візьму олівці.
Я востаннє давно малювала -- То був зошит чи цілий альбом, До яких мені все було мало То таланту, то творчих умов.
А тепер цілим небом глибоким Розпростерся охайний мольберт, І на ньому мої розмальовки, Врослі в сонячно-плинний момент.
Я зеленим, рожевим і жовтим Зафіксую картинку на мить, Щоб яскраво і м'яко на дотик Свою думку вписати в блакить.
2010 р.
Мій приватний марафон: Вірші про весну
|
|
| |
tvank | Дата: Понеділок, 02.04.2012, 19:06 | Повідомлення # 2 |
редактор
Група: Модератори
Статус: Offline
|
|
|